Ota yhteyttä

ARKU EdgeBreaker® 6000 - Kaikkien tarpeiden täyttäjä

ARKU EdgeBreaker® 6000 on monipuolinen purseenpoistokone, joka on suunniteltu materiaalien kattavaan käsittelyyn lävistyksen tai laserleikkauksen jälkeen. Tähän sisältyy purseenpoisto, reunan pyöristys ja pinnan viimeistely. Erityinen pyörivä harjajärjestelmä varmistaa tasaisen tuloksen reunan pyöristyksessä, ja säteen jopa 2 mm:iin asti. Tyhjiöhihnan ansiosta pienetkin osat voidaan käsitellä. EdgeBreaker® 6000 purseenpoistokone on hiomahihnan, pyörivien harjojen ja viimeistelyhihnan ansiosta EdgeBreakers®-perheen monipuolisin purseenpoistokone.

Monipuolinen osien käsittely

Koneen monipuolisuus ilmenee sen kyvystä käsitellä erikokoisia lävistettyjä ja laserleikattuja osia. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden pintakäsittelyyn, tehden siitä ihanteellisen yleiskoneen valmistajille, jotka haluavat olla valmiina tulevaisuuden tarpeisiin.

Pyöristys jopa 2 mm:iin asti

EdgeBreaker® 6000 erottuu erityisesti pyörivän harjajärjestelmänsä ansiosta, mahdollistaen ainutlaatuisen reunojen pyöristystuloksen. Harjat pyörivät vuorotellen, joten voit saavuttaa tasaisen tuloksen osien sisä- ja ulkomuodoissa. Säde jopa 2 mm:iin asti.

AI-avusteinen koneen säätö parhaan prosessointituloksen saavuttamiseksi

ARKU Wizard on älykäs ohjelmisto, joka säätää automaattisesti EdgeBreaker® 6000:n käsittelyasetukset parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tämä vähentää käyttäjien tarvetta kokeilla eri asetuksia löytääkseen optimaaliset käsittelyasetukset.

Käyttäjäystävällinen

HMI kosketusnäyttö tekee koneesta erityisen käyttäjäystävällisen. Tämän ominaisuuden ansiosta myös uudet käyttäjät voivat asentaa koneen nopeasti ja helposti. Näyttö antaa jopa ohjeita käyttöön ja kunnossapitoon. Tämän ansiosta tuotanto tehostuu ja käyttäjien virheet minimoidaan.

Hiomamateriaalin nopea vaihto

EdgeBreaker® 6000 on suunniteltu pitämään seisonta-ajat minimissä. Kaikki eri prosessointiyksiköiden hiovat materiaalit ovat helposti vaihdettavissa, ja koneen sisäpuolelle on vaivaton pääsy, jotta huollot ja rutiinipuhdistukset onnistuvat nopeasti.

Automaattinen kulumisen kompensointi

Tasaisten tulosten saamiseksi on tärkeää tietää hiomamateriaalin jäljellä oleva pituus. Tämä on ratkaisevan tärkeää toistettavien, korkealaatuisten osien tuottamiseksi. EdgeBreaker® 6000 mittaa hiomamateriaalin jäljellä olevan pituuden ja kompensoi automaattisesti kulumista, mikä minimoi entisestään käyttäjän virheitä.

 

Aina ihanteelliset käsittelyasetukset ARKU Wizardin avulla

ARKU Wizard on älykäs ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat säätää automaattisesti purseenpoistokoneensa käsittelyasetuksia. Prosessin aikana materiaali-, työkalu- ja konetiedot linkitetään toisiinsa. Vain neljä parametria (materiaali, purseiden koko, materiaalin paksuus, haluttu reunan pyöristys) tarvitsee syöttää. Käyttäjän käytettävissä olevat työkalut on tallennettu ohjattuun toimintoon. Ohjelmisto valitsee automaattisesti parhaan purseenpoistotyökalun sen hetkisiin käsittelytarpeisiin. Näin tehdessään Wizard säätää aina optimaalisesti purseenpoistokoneen maksimaalisen tuottavuuden ja minimaalisen työkalun kulumisen saavuttamiseksi. Tällä tavalla käyttäjät voivat olla varmoja siitä, että he saavuttavat halutut käsittelytulokset minimaalisella vaivalla ilman ajanhukkaa.

Tutustu ARKU EdgeBreaker® 6000 -purseenpoistokoneeseen tarkemmin TÄSTÄ.
Katso video TÄSTÄ.

 

Lähde: ARKU Kuvat: ARKU

Ajankohtaista

– VIELÄ MYYNNISSÄ: TRUMPF TruArc Weld 1000

Konepaja 2024 -messuilla esitelty TRUMPF TruArc Weld 1000 on vielä myynnissä. Päivitä yrityksesi hitsausprosessit uudelle tasolle älykkäällä kaarihitsausrobotilla! TRUMPF TruArc…

Katso kaikki uutiset 

Artikkelit

TRUMPF TruBend Series 1000 - Tehokas ja luotettava peruskone taivutustarpeisiin

TRUMPF TruBend Series 1000 yhdistää kaikki olennaiset asiat, joita taivutuskoneelta voi toivoa. TRUMPF takaa laadukkaan ratkaisun, joka on luotettava sekä…

Katso kaikki artikkelit 

TRUMPF Magazine

Tutustu TRUMPF-maailmaan ja teknologioihin monipuolisten asiakaslehtien ja sisältöjen avulla.

Magazine - Trumpf.com 

Verkkokauppa

Tee tilaukset kätevästi verkkokaupastamme. Tunnukset verkkokauppaan saat myynnistämme.

Siirry Verkkokauppaan
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

TruTekniikka Oy
Varsikuja 2, FI-01740 VANTAA
+358 20 728 9880