Ota yhteyttä

ASIAKASTARINA - Suomen Putkilaser Oy - Investointi tulevaisuudelle

Suomen Putkilaser Oy on putkien ja profiilien leikkuun ammattilainen. TRUMPFin 3D-laserien avulla he pystyvät toteuttamaan monimutkaisimpienkin osien leikkaukset helposti yhdellä työvaiheella. Kyseisistä osista syntyy mm. huonekaluja, terveydenhuoltoalan laitteita, urheilu- ja kuntovälineitä sekä polku- ja moottoripyöriä. Osavalmistuksen lisäksi he toteuttavat kokonaistoimitukset asiakkaan haluamalla valmiusasteella suunnittelusta toimitukseen asti.
Suomen Putkilaser Oy on ollut uskollinen asiakkaamme heidän perustamisvuodestansa 2005 lähtien.

Kuluneen 18 vuoden aikana Suomen Putkilaser Oy on investoinut yhteensä kymmeneen TRUMPFin putkilaseriin, joista käytössä on tällä hetkellä kuusi Tervakosken, Sastamalan ja Hyvinkään toimipisteissä. Heidän viimeisin investointinsa on TRUMPF TruLaser Tube 7000 Fiber, joka on ollut heillä toiminnassa nyt vähän yli kaksi kuukautta.
Varsinaista akuuttia tarvetta uudelle koneelle ei ollut, ja se hankittiinkin lähinnä ennakointina tulevaisuutta ajatellen. Toimitusjohtaja Janne Niemi korostaa, että heille on erittäin tärkeää pystyä toteuttamaan asiakkaiden tilaukset sovitussa ajassa. Ennen uutta investointia pienikin ikävä yllätys näkyi tuotannon hidastumisena. ”Laserleikkauksen kysyntä lisääntyy jatkuvasti. Vanhojen asiakkaiden tarpeet kasvavat vuosi vuodelta, ja uusia asiakkaita tulee tasaisin väliajoin lisää.”, Niemi kertoo. Investoinnilla haluttiin varautua tulevaisuuden tarpeisiin.
Uuden koneen myötä yllättävien tilanteiden, kuten vanhan koneen vian tai äkillisen ison tilausmäärän ilmetessä, toimitusajat eivät enää viivästy. Myös nykyinen tuotannon taso on saatu tehokkaammaksi, mikä mahdollistaa vieläkin nopeammat toimitukset asiakkaille.

TRUMPF TruLaser Tube 7000 Fiber putkilaser sijoitettiin Tervakosken uuteen halliin. Asennus sujui Niemen mielestä hyvin, vaikkakin maailmantilanteen takia viimeisiä koneen osia jouduttiin odottamaan luultua kauemmin. Alun käynnistysvaikeuksien jälkeen kone saatiin käyttöön tammikuun 2023 aikana.
TruLaser Tube 7000 Fiber on putkilasereiden tehokkain malli. Vaikka koneen tekniset tiedot olivat asiakkaalle jo etukäteen tiedossa, niin sen tehokkuus ja nopeus tuli silti positiivisena yllätyksenä käyttöönoton jälkeen. Ero vanhempiin koneisiin näkyi selkeästi. ”Kyllä sen vaan huomaa, miten tekniikka menee jatkuvasti eteenpäin. Samat prosessit pystytään toteuttamaan lyhyemmässä ajassa vanhempiin koneisiin verrattuna.”, Niemi toteaa.

Huolto on tärkeä osa after salesia. Suomen Putkilaser Oy toteuttaa palvelunsa alihankintana, jonka johdosta koneet ovat todella kovassa käytössä. ”Tarvitsemme tämän takia normaalia useammin huoltopalveluita. Huollon nopea saanti on meille tärkeää, sillä yksikin seisontapäivä voi vaikuttaa toimintaamme isosti.”, Niemi kertoo. ”Akuuteissa tilanteissa sopivaa huoltomiestä ei ole välttämättä aina ollut heti tarjolla, mutta tilanne on parantunut teidän palkattuanne lisää väkeä.”, hän jatkaa.
Olemme vuosien varrella kehittäneet huollon toimintaa palkkaamalla lisää huoltohenkilöitä sekä panostamalla huollon koulutuksiin. Haluamme tarjota laadukasta ja ammattitaitoista huoltopalvelua nopealla aikataululla, jotta asiakkaat pääsevät ripeästi takaisin rullaavan tuotannon pariin.

Me TruTekniikka Oy tavoittelemme aina pitkäaikaisia asiakassuhteita, joissa pystymme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua niin koneen ostoprosessissa kuin sen jälkeenkin huollon osalta. Pitkät asiakassuhteet mahdollistavat meille myös arvokkaan tilaisuuden oppia ja kehittää jokaista osa-aluetta paremmaksi.

Tutustu meidän koko TRUMPF putkilaser-valikoimaan TÄSTÄ.

Lähteet: www.putkilaser.fi, Suomen Putkilaser Oy:n toimitusjohtaja Janne Niemi

Ajankohtaista

– VIELÄ MYYNNISSÄ: TRUMPF TruArc Weld 1000

Konepaja 2024 -messuilla esitelty TRUMPF TruArc Weld 1000 on vielä myynnissä. Päivitä yrityksesi hitsausprosessit uudelle tasolle älykkäällä kaarihitsausrobotilla! TRUMPF TruArc…

Katso kaikki uutiset 

Artikkelit

TRUMPF TruBend Series 1000 - Tehokas ja luotettava peruskone taivutustarpeisiin

TRUMPF TruBend Series 1000 yhdistää kaikki olennaiset asiat, joita taivutuskoneelta voi toivoa. TRUMPF takaa laadukkaan ratkaisun, joka on luotettava sekä…

Katso kaikki artikkelit 

TRUMPF Magazine

Tutustu TRUMPF-maailmaan ja teknologioihin monipuolisten asiakaslehtien ja sisältöjen avulla.

Magazine - Trumpf.com 

Verkkokauppa

Tee tilaukset kätevästi verkkokaupastamme. Tunnukset verkkokauppaan saat myynnistämme.

Siirry Verkkokauppaan
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

TruTekniikka Oy
Varsikuja 2, FI-01740 VANTAA
+358 20 728 9880