Ota yhteyttä

Ensiesittelyssä Blechexpo 2023-messuilla: TRUMPF Flex Cell

Uusi Flex Cell on automaatiojärjestelmä erittäin tehokkaalle TRUMPF TruBend 7050-taivutuskoneelle. Vain muutamilla yksinkertaisilla vaiheilla työntekijä voi kiinnittää liikkuvan robottisolun taivutuskoneeseen saaden sen toimimaan automaattisesti. Kone toimii autonomisesti useiden tuntien ajan. Tämä auttaa yrityksiä selviytymään tilauspiikeistä ja torjumaan ammattitaitoisen työvoiman puutetta. ”TruBend 7050 on TRUMPFin nopein taivutuskone”, sanoo TRUMPFin tuotepäällikkö Wolfgang Radler, ”Flex Cellin avulla tarjoamme käyttäjille nopean ja yksinkertaisen ratkaisun kyseisen koneen automatisointiin. Tämä osoittaa jälleen kerran, että TRUMPF keskittyy asiakkaidensa tarpeisiin.”
Yhdessä Flex Cellin kanssa TruBend 7050- kone vie tilaa alle 10 neliömetriä, joten se on riittävän kompakti mihin tahansa tuotantoon.

Helppo ohjelmoida, turvallinen käyttää

Flex Cellillä on kaksinkertainen materiaalivarasto, mikä varmistaa riittävän materiaalin syötön TruBend 7050- koneelle koko yövuoron ajan. Robottikäsivarren päällä oleva imuyhdistelmäpuristin mahdollistaa nopean ja turvallisen kuormituksen ja purkamisen.
Käyttämällä todennettua TRUMPF TecZone Bend-ohjelmistoa taivutusohjelman voi luoda muutamassa sekunnissa. Sen jälkeen työntekijä voi ohjelmoida robotin sovelluksen ja opetuspaneelin avulla. Tämä tekee TruBend 7050- koneesta nopean ja helpon asentaa.
Automaattisen kaksoislevyn havaitsemisen ansiosta Flex Cell pystyy myös tunnistamaan, jos käsittelemätöntä materiaalia on tarttunut yhteen latauksen aikana. Flex Cell reagoi tähän poistamalla ylimääräisen materiaalin. Tämä vähentää hylkäysten määrää ja säästää resursseja.

Suunniteltu pienille ja yksinkertaisille osille

Flex Cell sopii komponenteille, joiden koko vaihtelee 600 x 400 millimetristä 70 x 50 millimetriin. Se pystyy käsittelemään ohutta metallilevyä paksuudeltaan 0,7 – 6 millimetriä.
Yhdistettynä TruBend 7050- koneeseen, Flex Cell on ihanteellinen ratkaisu kaikille yrityksille, jotka kärsivät ammattitaitoisen työvoiman puutteesta ja haluavat lisätä tuottavuuttaan automatisoinnin avulla. Erityisesti vaihtelevien tilausten kanssa kamppailevat yritykset, jotka valmistavat pieniä ja yksinkertaisia osia hyötyvät tästä ratkaisusta.
TRUMPF lanseeraa Flex Cellin Blechexpo 2023-messuilla.

Tutustu TRUMPF TruBend 7050- taivutuskoneeseen TÄSTÄ.

Lähde: TRUMPF Kuvat: TRUMPF

Ajankohtaista

– VIELÄ MYYNNISSÄ: TRUMPF TruArc Weld 1000

Konepaja 2024 -messuilla esitelty TRUMPF TruArc Weld 1000 on vielä myynnissä. Päivitä yrityksesi hitsausprosessit uudelle tasolle älykkäällä kaarihitsausrobotilla! TRUMPF TruArc…

Katso kaikki uutiset 

Artikkelit

TRUMPF TruBend Series 1000 - Tehokas ja luotettava peruskone taivutustarpeisiin

TRUMPF TruBend Series 1000 yhdistää kaikki olennaiset asiat, joita taivutuskoneelta voi toivoa. TRUMPF takaa laadukkaan ratkaisun, joka on luotettava sekä…

Katso kaikki artikkelit 

TRUMPF Magazine

Tutustu TRUMPF-maailmaan ja teknologioihin monipuolisten asiakaslehtien ja sisältöjen avulla.

Magazine - Trumpf.com 

Verkkokauppa

Tee tilaukset kätevästi verkkokaupastamme. Tunnukset verkkokauppaan saat myynnistämme.

Siirry Verkkokauppaan
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

TruTekniikka Oy
Varsikuja 2, FI-01740 VANTAA
+358 20 728 9880