Ota yhteyttä

TRUMPF TruArc Weld 1000 - Älykäs kaarihitsausrobotti

TRUMPF TruArc Weld 1000 on automatisoitu hitsausjärjestelmä, joka tarjoaa helppokäyttöisen ja tehokkaan ratkaisun hitsaustarpeisiin. Kone sisältää yhteistyörobotin (collaborative robot) eli ”cobotin”. Kun operaattori on ohjannut sen manuaalisesti komponentin yli, cobot suorittaa hitsauksen automaattisesti. Tällä tavoin hitsaus on merkittävästi tehokkaampaa kuin manuaalisesti tehtynä. CE-vaatimustenmukainen ja TÜV Austrian hyväksymä TruArc Weld 1000 täyttää erittäin tiukat turvallisuusstandardit.

Nopeaa ja helppoa ohjelmointia

Toisin kuin perinteiset teollisuusrobotit, operaattorit voivat olla vuorovaikutuksessa cobotin kanssa ohjaten sitä osan yli käsin. Sisäänrakennettu anturi varmistaa sen sulavan reagoinnin. Cobotin käyttöyksikkö mahdollistaa hitsauspolun aloitus- ja loppupisteiden sekä välietappien tallentamisen ohjelman luomiseksi. Lisäksi cobot-ohjausjärjestelmä sisältää valmiita malleja hitsausohjelmille sekä parametreja, jotka kattavat esim. eri levypaksuuksia. Yhdessä hitsauspolttimen käyttöyksikön kanssa, tämä yksinkertaistaa robotin ohjelmointia huomattavasti. Näin käyttäjät voivat ohjelmoida ja hitsata TruArc Weld 1000 -koneella vain muutamassa minuutissa. Aikaisempaa kokemusta järjestelmän käytöstä ei juurikaan tarvita.

Pienet erät, suuret tulokset

TruArc Weld 1000 tarjoaa automatisoidun vaihtoehdon monille osille, jotka normaalisti hitsattaisiin käsin. Nopean ohjelmoinnin ansiosta kone takaa edullisen keinon käsitellä lyhyitä tuotantoeriä ja yksittäiskappaleita, vaikka osat vaatisivat vain lyhyen hitsisauman. TruArc Weld 1000 tuottaa toistettavasti suorat ja tasaiset saumat, estää roiskeet ja tarjoaa erittäin korkean työn laadun.

Kahden työskentelyaseman monipuoliset mahdollisuudet

TruArc Weld 1000 -hitsausjärjestelmän sisällä on väliseinä, jota voidaan nostaa ja laskea. Tämän ansiosta käyttäjät voivat jakaa työskentelyalueen ja valita, hitsaavatko he yhtä suurta osaa (yhden aseman käyttö) vai useita pienempiä osia (kahden aseman käyttö). Yhtä asemaa käytettäessä robotti voi hitsata osia, joiden mitat ovat enintään 2000 x 600 x 600 millimetriä. Myös muut leveyden ja pituuden suhteet ovat mahdollisia osan mitoista riippuen. Kahta asemaa käytettäessä TruArc Weld 1000 voi käsitellä pienempiä osia, joiden mitat ovat enintään 600 x 600 x 600 millimetriä. Jotta robotti pääsee helposti molemmille asemille, se kulkee lineaarista akselia pitkin kahden asennon välillä. Kun kone työskentelee toisella puolella, voi operaattori samanaikaisesti asettaa uuden osan koneen käyttämättömälle puolelle. Robottiohjelma voidaan siirtää automaattisesti asemalta toiselle.

Käyttövalmis ilman koulutusta

Asiakkaat voivat suorittaa CE-vaatimusten mukaisen TruArc Weld 1000 -hitsausjärjestelmän käyttöönoton videokurssien avulla vain muutamassa tunnissa. Ne sisältävät kaiken koneen käyttöön ja ohjelmointiin tarvittavan tiedon. Järjestelmä sisältää kaiken tarvittavan hitsausprosessin aloittamiseksi.

Tutustu TRUMPF TruArc Weld 1000 -hitsausjärjestelmään tarkemmin TÄSTÄ.

Lähde: TRUMPF Kuvat: TRUMPF

Ajankohtaista

– VIELÄ MYYNNISSÄ: ARKU EdgeBreaker® 6000

Konepaja 2024 -messuilla paljon huomiota saanut esittelykoneemme EdgeBreaker® 6000 on vielä myynnissä. Kone on suunniteltu monipuoliseen materiaalien käsittelyyn, johon sisältyy…

Katso kaikki uutiset 

Artikkelit

TRUMPF TruBend Series 1000 - Tehokas ja luotettava peruskone taivutustarpeisiin

TRUMPF TruBend Series 1000 yhdistää kaikki olennaiset asiat, joita taivutuskoneelta voi toivoa. TRUMPF takaa laadukkaan ratkaisun, joka on luotettava sekä…

Katso kaikki artikkelit 

TRUMPF Magazine

Tutustu TRUMPF-maailmaan ja teknologioihin monipuolisten asiakaslehtien ja sisältöjen avulla.

Magazine - Trumpf.com 

Verkkokauppa

Tee tilaukset kätevästi verkkokaupastamme. Tunnukset verkkokauppaan saat myynnistämme.

Siirry Verkkokauppaan
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

TruTekniikka Oy
Varsikuja 2, FI-01740 VANTAA
+358 20 728 9880