Trumpf Suomi - TruTekniikka Oy
TruTekniikka Oy
  • 3D-laserit

Etusivu Tuotteet TruLaser Cell Series 8000

TruLaser Cell Series 8000

Lisää tuottoa pienemmillä osakustannuksilla

TruLaser Cell 8030 on laite, jolla saat parhaimman laserleikkauksen tuotantotehon pienimmillä osakustannuksilla.

Laser Systems PDF-esite (eng)


  • Pieni lattiapinta-ala
  • Lyhyemmät oheisajat
  • Korkean dynamiikan parempi lujuus
  • Turvallisin tuotanto
  • Parempi ergonomia
  • TruLaser Cell Series 8000

Yleistä

Lisää tuottoa pienemmillä osakustannuksilla

TruLaser Cell 8030 on kehitetty erityisesti kuumamuokattujen 3D-rakenteiden leikkaamiseen, markkinoiden kysynnän mukaisesti. Uuden laitteen voi integroida saumattomasti tehokkaaseen tuotantoympäristöön ja sitä voi käyttää joustavasti myös muihin leikkauskohteisiin. Jähmelaserin käytön osakustannukset ovat pienemmät ja tuottavuus parempi hiilidioksidilaseriin verrattuna.

Muotoilunsa ansiosta laite vie vain vähän tilaa. Laitteen runkoon integroidut kytkinkaapit pienentävät laitteen lattiapinta-alaa ja takaavat nopean käynnistyksen.

Oheisajat pysyvät selvästi lyhyempinä ohjaussarjojen optimoinnin avulla. Laitteessa on myös dynaaminen pyörimissuunnan vaihdin, jonka vaihtoaika on erittäin lyhyt.

Optimoidut laitteen osat ääriolosuhteisiin

Kuumamuokattujen osien leikkaamisen aiheuttama, voimakas kontaminaatio rasittaa laitetta kuin laitetta. Sen vuoksi TruLaser Cell 8030:ssa on kolmiportainen järjestelmä, joka takaa laitteen turvallisuuden pitkäaikaisessa käytössä.

1. Ilmaa pitkin leviävän laseremission vähentäminen
Patentoitu ja täysin integroitu poistojärjestelmä ohjaa ilmavirtaa koko työskentelyalueella ja moninkertaistaa poistotehon. Etusi: vähemmän kontaminaatiota niin työskentelyalueen sisä- kuin ulkopuolellakin.

2. Suojamekanismin optimointi
Uudet, kehitetyt palkeet pienentävät leikkausemission jätteen määrää. Tämän ansiosta palkeiden käyttöikä pitenee huomattavasti. Etusi: pienempi todennäköisyys sille, että kontaminaatio pääsee ohjaimiin palkeiden kautta.

3. Laakerien ja voitelujärjestelmän optimointi
Kaikki laakerit on suojattu erikseen kontaminaation varalta. Voitelujärjestelmä on optimoitu uusien, patentoitujen huoparatasten avulla. Etusi: laakereiden käyttöikä pitenee ja saatavuus parantuu.

Turvallinen ja ergonominen standardi

Uusi turvallisuusstandardi lisää joustavuutta, parantaa osien logistiikkaa ja pienentää välimatkoja lastauksen ja purun aikana.

Kehitetyt toiminnot, kuten visuaalinen aihiontunnistus ObserveLine, parantavat osien laatua entisestään ja tekevät tuotantoprosessista turvallisemman.
TruLaser Cell 8030 sisältää hyväksi todettuja työtapoja, kuten automaattisen kohdennuksen säädön (FocusLine) ja nopean lävistyksen (FastLine Cell).

Tekniset tiedot

 TRULASER CELL 8030
Työala 
X-akseli3000 mm
Y-akseli1300 mm
Z-akseli600 mm
B-akseli± 135 °
C-akselin x 360 °
Dynaaminen leikkausoptiikka± 10 mm
Maks. nopeus 
Samanaikainen173 m/min
X-akseli100 m/min
Y-akseli100 m/min
Z-akseli100 m/min
B-akseli90 1/min
C-akseli90 1/min
Kiihtyvyys 
Samanaikainen1.6 g
B-akseli200 rad/sec2
C-akseli100 rad/sec2

Video