Ota yhteyttä ARKU

ARKU

Pieni metallityöpaja Hauenebersteinin kaupunginosassa Baden-Badenissa, Saksassa perustettiin vuonna 1928. Nyt 90 vuotta myöhemmin kyseinen yritys on saavuttanut maineen suoristimien markkina- ja teknologiajohtajana. ”Tarkkuus ja innovaatiot metallin työstössä, kaikille asiakkaillemme, maailmanlaajuisesti” on ollut heidän missionsa perustamisvuodesta saakka.

 

Valikoimastamme löytyy ARKUn purseenpoisto- ja suoristuskoneet.

Kysy lisää myyjiltämme!

Purseenpoisto

Täydellinen lopputulos niin purseenpoistossa kuin reunojen pyöristyksessäkin: ARKUn purseenpoistokoneilla käsittelet metallilevyt ja -osat tehokkaasti ja luotettavasti. Oli kyseessä laser-, lävistys-, plasma- tai polttoleikatut osat ARKUlta löytyy kone jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Tutustu purseenpoistokoneisiin TÄSTÄ.

Suoristus

Paranna tuotantosi tehokkuutta: ARKUn suoristuskoneiden avulla varmistat litteän ja suoran lopputuloksen kaikille metallilevyille ja -osille. Koneet pystyvät käsittelemään 0.1 mm (0.005″) – 60 mm (2.40″) paksuisia materiaaleja. Ei enää aikaa tuhlaavaa uudelleentyöstämistä.

Tutustu suoristuskoneisiin TÄSTÄ.

Ajankohtaista

– TRUMPF TruTops Boost-koulutus 31.10.-02.11.2023

Unleash the Power of TruTops Boost: Koulutuspäivät metallityöstön edelläkävijöille! Haluamme kutsua teidät mukaan TRUMPF TruTops Boost-koulutukseen Jyväskylään 31.10.-02.11.2023. Tämä koulutus…

Katso kaikki uutiset 

TRUMPF Magazine

Tutustu TRUMPF-maailmaan ja teknologioihin monipuolisten asiakaslehtien ja sisältöjen avulla.

Magazine - Trumpf.com 

Verkkokauppa

Tee tilaukset kätevästi verkkokaupastamme. Tunnukset verkkokauppaan saat myynnistämme.

Siirry Verkkokauppaan
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

TruTekniikka Oy
Varsikuja 2, FI-01740 VANTAA
+358 20 728 9880