Ota yhteyttä ARKU

ARKU

Pieni metallityöpaja Hauenebersteinin kaupunginosassa Baden-Badenissa, Saksassa perustettiin vuonna 1928. Nyt 90 vuotta myöhemmin kyseinen yritys on saavuttanut maineen suoristimien markkina- ja teknologiajohtajana. ”Tarkkuus ja innovaatiot metallin työstössä, kaikille asiakkaillemme, maailmanlaajuisesti” on ollut heidän missionsa perustamisvuodesta saakka.

 

Valikoimastamme löytyy ARKUn purseenpoisto- ja suoristuskoneet.

Kysy lisää myyjiltämme!

Purseenpoisto

Täydellinen lopputulos niin purseenpoistossa kuin reunojen pyöristyksessäkin: ARKUn purseenpoistokoneilla käsittelet metallilevyt ja -osat tehokkaasti ja luotettavasti. Oli kyseessä laser-, lävistys-, plasma- tai polttoleikatut osat ARKUlta löytyy kone jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Tutustu purseenpoistokoneisiin TÄSTÄ.

Suoristus

Paranna tuotantosi tehokkuutta: ARKUn suoristuskoneiden avulla varmistat litteän ja suoran lopputuloksen kaikille metallilevyille ja -osille. Koneet pystyvät käsittelemään 0.1 mm (0.005″) – 60 mm (2.40″) paksuisia materiaaleja. Ei enää aikaa tuhlaavaa uudelleentyöstämistä.

Tutustu suoristuskoneisiin TÄSTÄ.

Ajankohtaista

– VIELÄ MYYNNISSÄ: TRUMPF TruArc Weld 1000

Konepaja 2024 -messuilla esitelty TRUMPF TruArc Weld 1000 on vielä myynnissä. Päivitä yrityksesi hitsausprosessit uudelle tasolle älykkäällä kaarihitsausrobotilla! TRUMPF TruArc…

Katso kaikki uutiset 

Artikkelit

TRUMPF TruBend Series 1000 - Tehokas ja luotettava peruskone taivutustarpeisiin

TRUMPF TruBend Series 1000 yhdistää kaikki olennaiset asiat, joita taivutuskoneelta voi toivoa. TRUMPF takaa laadukkaan ratkaisun, joka on luotettava sekä…

Katso kaikki artikkelit 

TRUMPF Magazine

Tutustu TRUMPF-maailmaan ja teknologioihin monipuolisten asiakaslehtien ja sisältöjen avulla.

Magazine - Trumpf.com 

Verkkokauppa

Tee tilaukset kätevästi verkkokaupastamme. Tunnukset verkkokauppaan saat myynnistämme.

Siirry Verkkokauppaan
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

TruTekniikka Oy
Varsikuja 2, FI-01740 VANTAA
+358 20 728 9880