Ota yhteyttä Putkilaserit

Putkilaserit

Putkia ja profiileja käytetään monissa sovelluksissa aina konepajateollisuudesta ja järjestelmien rakentamisesta huonekaluteollisuuteen. Laserit ovat avanneet uusia suunnittelumahdollisuuksia, joten yhä useammat suunnittelijat hyödyntävät laserleikattujen putkien ja profiilien etuja kysynnän lisäämiseksi huomattavasti. Tutustu putkien laserleikkaamisen kokonaisratkaisuihin ja TruLaser Tube -koneiden käyttömahdollisuuksiin!

Kiinteän olomuodon laserit

Kiinteän olomuodon laserit mahdollistavat nopean leikkaamisen, etenkin ohutta levyä leikattaessa. Tämän mahdollistaa laserin lähettämä säteily, jonka aallonpituus on noin 1,03 μm. Tämä tarkoittaa, että materiaali absorboi energiaa voimakkaammin kuin CO2-laserilla, jonka aallonpituus on 10,6 μm. Laser luovuttaa siten enemmän energiaa levylle, mahdollistaen nopeamman leikkaamisen.

CO2-laser

CO2-laserit ovat käytössä testattuja kestäviä ja jämäköitä teollisuuslasereita. Niiden leikkuureuna on niin korkealaatuinen, että suurimmaksi osaksi jälkityöstöä ei tarvita. 10,6 μm:n aallonpituus tuottaa jäysteetöntä reunaa jonka pinnan karheus on erittäin pieni ja joka on heti valmis jatkoprosessointiin.

TruLaser Tube 5000
TruLaser Tube 5000

Avoin ja modulaarinen aina viimeiseen yksityiskohtaan asti

TruLaser Tube 7000
TruLaser Tube 7000

Maksimijoustavuutta XXL-putkille

Ajankohtaista

– ISO 9001 : 2015 Sertifikaatti

TruTekniikalle on myönnetty ISO 9001 : 2015 laatusertikaatti levytyökoneiden myyntiin, huoltoon ja varaosapalveluihin. Pyrimme jatkossakin panostamaan yrityksen kehittämiseen ja laadukkaaseen…

Katso kaikki uutiset 

TRUMPF Magazine

Tutustu TRUMPF-maailmaan ja teknologioihin monipuolisten asiakaslehtien ja sisältöjen avulla.

Magazine - Trumpf.com 

Verkkokauppa

Tee tilaukset kätevästi verkkokaupastamme. Tunnukset verkkokauppaan saat myynnistämme.

Siirry Verkkokauppaan
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

TruTekniikka Oy
Varsikuja 2, FI-01740 VANTAA
+358 20 728 9880
info@trutek.fi