Ota yhteyttä Putkilaserit

Putkilaserit

Putkia ja profiileja käytetään monissa sovelluksissa aina konepajateollisuudesta ja järjestelmien rakentamisesta huonekaluteollisuuteen. Laserit ovat avanneet uusia suunnittelumahdollisuuksia, joten yhä useammat suunnittelijat hyödyntävät laserleikattujen putkien ja profiilien etuja kysynnän lisäämiseksi huomattavasti. Tutustu putkien laserleikkaamisen kokonaisratkaisuihin ja TruLaser Tube -koneiden käyttömahdollisuuksiin!

Kiinteän olomuodon laserit

Kiinteän olomuodon laserit mahdollistavat nopean leikkaamisen, etenkin ohutta levyä leikattaessa. Tämän mahdollistaa laserin lähettämä säteily, jonka aallonpituus on noin 1,03 μm. Tämä tarkoittaa, että materiaali absorboi energiaa voimakkaammin kuin CO2-laserilla, jonka aallonpituus on 10,6 μm. Laser luovuttaa siten enemmän energiaa levylle, mahdollistaen nopeamman leikkaamisen.

CO2-laser

CO2-laserit ovat käytössä testattuja kestäviä ja jämäköitä teollisuuslasereita. Niiden leikkuureuna on niin korkealaatuinen, että suurimmaksi osaksi jälkityöstöä ei tarvita. 10,6 μm:n aallonpituus tuottaa jäysteetöntä reunaa jonka pinnan karheus on erittäin pieni ja joka on heti valmis jatkoprosessointiin.

TruLaser Tube 5000 fiber
TruLaser Tube 5000 fiber

Maksimitason tuottavuus laserien avulla

TruLaser Tube 3000 fiber
TruLaser Tube 3000 fiber

Hyödyllinen kone

TruLaser Tube 7000 fiber
TruLaser Tube 7000 fiber

Maksimaalinen tuottavuus, myös XXL-koon putkille

Ajankohtaista

– VIELÄ MYYNNISSÄ: TRUMPF TruArc Weld 1000

Konepaja 2024 -messuilla esitelty TRUMPF TruArc Weld 1000 on vielä myynnissä. Päivitä yrityksesi hitsausprosessit uudelle tasolle älykkäällä kaarihitsausrobotilla! TRUMPF TruArc…

Katso kaikki uutiset 

Artikkelit

TRUMPF TruBend Series 1000 - Tehokas ja luotettava peruskone taivutustarpeisiin

TRUMPF TruBend Series 1000 yhdistää kaikki olennaiset asiat, joita taivutuskoneelta voi toivoa. TRUMPF takaa laadukkaan ratkaisun, joka on luotettava sekä…

Katso kaikki artikkelit 

TRUMPF Magazine

Tutustu TRUMPF-maailmaan ja teknologioihin monipuolisten asiakaslehtien ja sisältöjen avulla.

Magazine - Trumpf.com 

Verkkokauppa

Tee tilaukset kätevästi verkkokaupastamme. Tunnukset verkkokauppaan saat myynnistämme.

Siirry Verkkokauppaan
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

TruTekniikka Oy
Varsikuja 2, FI-01740 VANTAA
+358 20 728 9880