Ota yhteyttä Putkilaserit

Putkilaserit

Putkia ja profiileja käytetään monissa sovelluksissa aina konepajateollisuudesta ja järjestelmien rakentamisesta huonekaluteollisuuteen. Laserit ovat avanneet uusia suunnittelumahdollisuuksia, joten yhä useammat suunnittelijat hyödyntävät laserleikattujen putkien ja profiilien etuja kysynnän lisäämiseksi huomattavasti. Tutustu putkien laserleikkaamisen kokonaisratkaisuihin ja TruLaser Tube -koneiden käyttömahdollisuuksiin!

Kiinteän olomuodon laserit

Kiinteän olomuodon laserit mahdollistavat nopean leikkaamisen, etenkin ohutta levyä leikattaessa. Tämän mahdollistaa laserin lähettämä säteily, jonka aallonpituus on noin 1,03 μm. Tämä tarkoittaa, että materiaali absorboi energiaa voimakkaammin kuin CO2-laserilla, jonka aallonpituus on 10,6 μm. Laser luovuttaa siten enemmän energiaa levylle, mahdollistaen nopeamman leikkaamisen.

CO2-laser

CO2-laserit ovat käytössä testattuja kestäviä ja jämäköitä teollisuuslasereita. Niiden leikkuureuna on niin korkealaatuinen, että suurimmaksi osaksi jälkityöstöä ei tarvita. 10,6 μm:n aallonpituus tuottaa jäysteetöntä reunaa jonka pinnan karheus on erittäin pieni ja joka on heti valmis jatkoprosessointiin.

TruLaser Tube 5000 fiber
TruLaser Tube 5000 fiber

Maksimitason tuottavuus laserien avulla

TruLaser Tube 3000 fiber
TruLaser Tube 3000 fiber

Hyödyllinen kone

TruLaser Tube 7000 fiber
TruLaser Tube 7000 fiber

Maksimaalinen tuottavuus, myös XXL-koon putkille

Ajankohtaista

– TULOSSA MYYNTIIN: Konepaja 2024 -messujen esittelykoneet

Konepaja 2024 -messut lähestyvät kovaa vauhtia. Tänä vuonna esittelemme osastollamme kolme eri konetta; TRUMPF TruBend 1225, TRUMPF TruArc Weld 1000…

Katso kaikki uutiset 

Artikkelit

TRUMPF TruArc Weld 1000 - Älykäs kaarihitsausrobotti

TRUMPF TruArc Weld 1000 on automatisoitu hitsausjärjestelmä, joka tarjoaa helppokäyttöisen ja tehokkaan ratkaisun hitsaustarpeisiin. Kone sisältää yhteistyörobotin (collaborative robot) eli…

Katso kaikki artikkelit 

TRUMPF Magazine

Tutustu TRUMPF-maailmaan ja teknologioihin monipuolisten asiakaslehtien ja sisältöjen avulla.

Magazine - Trumpf.com 

Verkkokauppa

Tee tilaukset kätevästi verkkokaupastamme. Tunnukset verkkokauppaan saat myynnistämme.

Siirry Verkkokauppaan
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

TruTekniikka Oy
Varsikuja 2, FI-01740 VANTAA
+358 20 728 9880