Ota yhteyttä

TRUMPF TruBend Series 1000 - Tehokas ja luotettava peruskone taivutustarpeisiin

TRUMPF TruBend Series 1000 yhdistää kaikki olennaiset asiat, joita taivutuskoneelta voi toivoa. TRUMPF takaa laadukkaan ratkaisun, joka on luotettava sekä intuitiivinen käyttää. Series 1000 vakuuttaa myös tarkkuudellaan ja asianmukaisilla turvastandardeillaan. Vankan järjestelmärakenteen, huippulaadukkaiden komponenttien ja helppokäyttöisen ohjelmointijärjestelmän ansiosta TruBend Series 1000 on täydellinen valinta sinulle, joka haluat tehokkaan ja luotettavan peruskoneen taivutustarpeisiisi. Kone on saatavana myös Amada-kiinnityksellä!

Edullinen vaihtoehto metallien taivuttamiseen

Right Angle (RA) -ohjausjärjestelmällä varustettu TruBend Series 1000 on erittäin helppo ohjelmoida ja sen käyttö on yksinkertaista käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta. ”Kuten kaikki TRUMPFin lähtötason koneet, TruBend 1000 on suunniteltu erityisesti yrityksille, jotka ovat vasta aloittaneet metallien taivutuksen. Koneet ovat aivan yhtä kestäviä ja luotettavia kuin huippuluokan mallimme, mutta hintalappu on paljon alhaisempi. Tarjoamme entistä enemmän ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä kasvamaan ja valmistamaan kilpailukykyisesti”, sanoo Stephan Mayer, TRUMPFin työstökoneista vastaava johtaja. Tarjolla on erilaisia konetyyppejä, joiden puristusvoimat vaihtelevat 60:stä 320:een tonniin ja taivutusreunat 2 metristä 4 metriin. Tämän ansiosta koneella voidaan tuottaa laajasti erilaisia osia. Edullisin malli – Classic – maksaa noin kaksi kolmasosaa vähemmän kuin TRUMPF TruBend Series 5000 ja tarjoaa siksi houkuttelevan vaihtoehdon asiakkaille, jotka muuten mahdollisesti ostaisivat Euroopan ulkopuolisilta valmistajilta.

Konetta on saatavilla kahta eri mallia – Classic ja Comfort.

Classic model

Yleistaivuttamiseen tarkoitetussa Classic-mallissa on perinteinen konfigurointi, 4-akselinen takakulma ja QuickClamp-työkalupuristin. Se soveltuu monenlaisiin taivutustehtäviin.
Classic sopii kaikille yrityksille, jotka valmistavat yksinkertaisia ja osittain monimutkaisia osia keskikokoisina erinä.
.

Comfort model

Comfort-malli on suunniteltu monipuoliseen taivutukseen. Se sisältää laajennetut konfigurointivaihtoehdot, 4-akselisen takaraidan, TRUMPF:n hydraulisen työkalupuristimen ja CNC-ohjatun kruunutoiminnon. Malli on suunniteltu täyttämään kaikki vaatimukset.
Comfort-mallissa on TRUMPF-työkalujärjestelmä. Tämä tarkoittaa, että se soveltuu myös pienille erille, koska työkalujen vaihdot ovat nopeampia ja automatisoidumpia. Tämä malli on houkutteleva ensisijaisesti pienemmille yrityksille tai päivävuorossa toimiville sopimusvalmistajille.

Tutustu TRUMPF TruBend Series 1000 -taivutuskoneeseen tarkemmin TÄSTÄ.

Lähde: TRUMPF Kuvat: TRUMPF

Ajankohtaista

– VIELÄ MYYNNISSÄ: ARKU EdgeBreaker® 6000

Konepaja 2024 -messuilla paljon huomiota saanut esittelykoneemme EdgeBreaker® 6000 on vielä myynnissä. Kone on suunniteltu monipuoliseen materiaalien käsittelyyn, johon sisältyy…

Katso kaikki uutiset 

Artikkelit

TRUMPF TruBend Series 1000 - Tehokas ja luotettava peruskone taivutustarpeisiin

TRUMPF TruBend Series 1000 yhdistää kaikki olennaiset asiat, joita taivutuskoneelta voi toivoa. TRUMPF takaa laadukkaan ratkaisun, joka on luotettava sekä…

Katso kaikki artikkelit 

TRUMPF Magazine

Tutustu TRUMPF-maailmaan ja teknologioihin monipuolisten asiakaslehtien ja sisältöjen avulla.

Magazine - Trumpf.com 

Verkkokauppa

Tee tilaukset kätevästi verkkokaupastamme. Tunnukset verkkokauppaan saat myynnistämme.

Siirry Verkkokauppaan
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

TruTekniikka Oy
Varsikuja 2, FI-01740 VANTAA
+358 20 728 9880