Ota yhteyttä Yritys

TruTekniikka Oy - laatua ja tehoa tuotantoon

Yrityksemme tarina alkoi vuonna 1993 Sten Tammesvirran toimesta. Tammesvirta & Co. aloitti TRUMPFin levytyökoneiden maahantuonnin, myynnin ja huollon. Tänä päivänä toimimme Suomen myyntiedustajana TRUMPFille ja ARKUlle. Kuluneen 30 vuoden aikana olemme luoneet kasvavan yrityksen laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden sekä lämminhenkisen ja ahkeran työtiimin voimin.

 

Vuonna 2011 yrityksessämme tapahtui sukupolven vaihdos, ja vuonna 2017 nimi vaihtui TruTekniikka Oy:ksi. Uuden nimen tarkoituksena oli selkeyttää yrityksemme toimenkuvaa.

 

Meidän tärkeimpinä arvoinamme ovat asiakaslähtöisyys, henkilöstön kokonaisvaltainen hyvinvointi, kannattavuus sekä eettisyys. Pyrimme aina toteuttamaan asiakkaillemme heidän käyttötarkoituksiinsa ja tarpeisiinsa optimoidun ratkaisun.
Tarjoamme pitkäaikaisia kumppanuuksia, jotka kattavat palvelun, tuotteet, asennuksen, ohjelmoinnin sekä huollot ja korjaukset koko levytyökoneen elinkaaren ajan.
Pidämme työntekijöistämme huolta panostaen henkilöstön hyvinvointiin, kouluttamiseen ja sitouttamiseen. Teemme päätökset yhdessä kaikkien näkemyksiä kuunnellen.

 

Tavoitteemme tulevaisuudelle on jatkaa kasvua ja kehitystä sekä taata laadukkaat tuotteet ja palvelut nykyisille ja tuleville asiakkaillemme.

Ajankohtaista

– Ensiesittelyssä Blechexpo 2023-messuilla: TRUMPF Flex Cell

Uusi Flex Cell on automaatiojärjestelmä erittäin tehokkaalle TRUMPF TruBend 7050-taivutuskoneelle. Vain muutamilla yksinkertaisilla vaiheilla työntekijä voi kiinnittää liikkuvan robottisolun taivutuskoneeseen…

Katso kaikki uutiset 

TRUMPF Magazine

Tutustu TRUMPF-maailmaan ja teknologioihin monipuolisten asiakaslehtien ja sisältöjen avulla.

Magazine - Trumpf.com 

Verkkokauppa

Tee tilaukset kätevästi verkkokaupastamme. Tunnukset verkkokauppaan saat myynnistämme.

Siirry Verkkokauppaan
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

TruTekniikka Oy
Varsikuja 2, FI-01740 VANTAA
+358 20 728 9880